Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Extend 5in1 termékek

Semilac Magyarország
2021. 03. 24. 00:00:00
Extend 5in1 termékek
Egy új, innovatív termék, amely az alap, szín és fedő mellett lehetővé teszi a köröm felépítését és meghosszabbítását - akár 1 cm-rel is.

Ennek a forradalmian új terméknek köszönhetően megjavíthatja a törött vagy törékeny körmöket. Semilac Extend  5in1 természetes színe létrehoz egy klasszikus manikűrt üzleti stílusban. Szintén kiváló háttér lehet a Semilac többi színének. Ez egy igazi újdonság, melynek köszönhetően a körömépítés még gyorsabb és gazdaságosabb! 

Miért vásárol sok terméket, ha elég egyet? 

Hiszen ez a termék alap, fedő, szín, építő és hosszabító is egyetlen palackban!

Csatlakozzon a legjobbakhoz és érezze a különbséget!

 

 

HASZNÁLAT

A Semilac Extin 5in1 alkalmazása egyszerű és kényelmes - nem jelent problémát a kezdők , az otthoni felhasználók és a szakemberek számára sem.

A termék kissé vékonyabb konzisztenciájú, mint a klasszikus Semilac Extend Base alap. Javasoljuk, hogy a Semilac Extend 5in1 több vékony rétegben vigyük fel.

KEMÉNYEDÉSI IDŐ

UV LED lámpa 6 W - 3 x 45 mp. 
UV LED lámpa 3 W - 3 x 60 mp. 
UV LED lámpa 9 W - 2 x 60 mp 
UV LED lámpa 24 W - 2 x 60 mp. 
UV LED lámpa 36 W - 2 x 30 mp. 
UV lámpa 36 W - 120 mp.

 

 

 

Az elérni kívánt hatástól függően az alkalmazás a következőképpen néz ki:

Amikor a Semilac 5in1 terméket használja:

  1. Készítsük elő a körmöt és zsírtalanítsuk a Semilac Nail Cleaner használatával.
  2. A Semilac Extend 5in1-ből egy réteget közvetlenül a lemezre vigyen fel a választott színben. A felvitt réteg vastagsága attól függ, hogy milyen hatást kívánunk elérni - annak érdekében, hogy felépítsük, nagyobb mennyiségű terméket fektessünk rétegekre, és minden alkalommal keményítsük a lámpa alatt. A termék viszonylag nagy pigmentációjának köszönhetően a rétegek nem lehetnek túl vastagok, és a keményedési idő kb. Kétszer akkora.
  3. A terméket Semilac lámpában keményítik.
  4. Végül a Semilac Nail Cleaner zsírtalanítja a diszperziós réteget. A divatos üzleti színű stílus készen áll!

 

Amikor a Semilac Extin 5in1-et használja alapul - például a francia stílusban:

  1. Készítsük elő a körömöt és zsírtalanítsuk a Semilac Nail Cleaner-el.
  2. A Semilac Extend 5in1 első rétegét közvetlenül a lemezre vigye fel a kívánt színváltozatban. A réteg vastagsága attól függ, hogy milyen hatást kívánunk elérni - annak érdekében, hogy felépítsük vagy kiterjesszük a szögeket a sablonon, nagyobb mennyiségű terméket fektessünk rétegekre, és minden alkalommal keményítsük a lámpa alatt. A termék viszonylag nagy pigmentációjának köszönhetően a rétegek nem lehetnek túl vastagok, és a keményedési idő kb. Kétszer akkora.
  3. A terméket Semilac lámpában keményítik.
  4. A Semilac Extend 5in1 színű Semilac hibrid lakkra vagy edzett termékre alkalmazzon.
  5. A stilizálást bármelyik Semilac TOP fedővel kell befejezni, és a lámpában keményedni kell.
  6. Végül a Semilac Nail Cleaner zsírtalanítja a diszperziós réteget. A stílus készen áll!

A termék kissé vékonyabb konzisztenciájú, mint a klasszikus Semilac Extend Base. Javasoljuk, hogy a Semilac Extend 5in1 rétegét közvetlenül az alkalmazás után javítsuk meg.

 

5in1 hibrid lakk egy üzleti stílusban

Ez a termék a Semilac egy olyan innovációja, mely lehetővé teszi, hogy professzionális hibrid manikűröket még gyorsabban és olcsóbban készítsen. Emellett biztosak vagyunk benne, hogy a klasszikus ajánlatok rajongói mellett az üzleti stílust kedvelők is abszolút beleszeretnek egyedi színébe mert nőies és nagyon elegáns!

 

Rózsaszín hibrid lakk 5in1 - kinek ajánljuk?

Az 5in1 rózsaszín hibrid lakkot azok számára fejlesztették ki, akik a legmagasabb minőséget értékelik az idő és a pénz tiszteletben tartása mellett. Ezen kívül mindent megtettünk annak érdekében, hogy a Semilac 5in 1 hibrid lakkokat két univerzális színben kaphassuk , sok esetben megtalálhatóak. Ez működött!

Javasoljuk többek között az 5in1 rózsaszín hibrid lakkot, amely egy kifinomult bézs szín, több nőies rózsával keveredett piszkos árnyalattal. Ez a kombináció lehetővé tette, hogy kétértelmű és nagyon elegáns színt kapjunk, amely tökéletesen illeszkedik az egyéni stilizációkhoz és a színesebb duettekhez!

Rózsaszín hibrid lakk Semilac 5in1 - hogyan kell használni?

Sok szempontból! A legfontosabb, hogy csak a képzelet korlátozza Önt! Semilac 5in1 Dirty Nude Rose 802 lehet a stílusod sztárja - gyönyörűnek tűnik szükségtelen kiegészítések nélkül. Ha azonban egy ilyen alázatos hibrid manikűr nem az Ön érdeklődési körében van, akkor a Semilac ajánlatával kombinálhatja fehér, lila vagy sötétebb rózsaszínű ruhával is!

Tartalomhoz tartozó címkék: semilac
Az oldal tetejére