Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Sharm Effect Semilac

Sharm Effect a körmökre - meg kell próbálnod!
A Sharm Effect segítségével a körmökön kifinomult díszítéseket hozhatsz létre játszi könnyedséggel, függetlenül attól, hogy professzionális vagy otthoni felhasználó vagy.
Egyszerűen fogsz festeni virágokat és más dekoratív mintákat!

Sharm Effect - mi ez?

A Semilac Sharm Effect egy olyan termékcsalád, amely lehetővé teszi a Sharm stílus létrehozását nedves technikával. Két különböző színű alapot kínálunk- Semilac Sharm Base White - fehér és Semilac Sharm Base Clear – átlátszó, valamint 18 színes Uv lakkot a Sharm díszítés létrehozásához. A technika megfelel a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is és lehetővé teszi Ön számára, hogy rendkívül kifinomult dekorációkat hozzon létre játszi könnyedséggel.

Hogyan alkalmazzuk?

A Semilac Sharm Effect a művészi díszítésre nyújt lehetőséget, anélkül, hogy kiemelkedő technikai tudásra lenne szükség.
A Sharm Effect - lépésről lépésre Semilac Sharm Base White használatával:


- készítsük elő a körmöket a szokásos módon - alkalmazzuk a Semilac Base-t majd tegyük UV/LED lámpa alá (a kikeményedési idő függ a lámpa erejétől);
- kenjünk fel egy réteget a speciális Semilac Sharm Base White-ból és keményítsük lámpa alatt ( 6W 45 másodperc, 120 másodperc 9W, 36W 30 másodperc, 30 másodperc 48/24 );
- kenjünk fel még egy réteget a Semilac Sharm Base White-ból, de most ne használjuk a lámpát;
- a Semilac díszítő ecset segítségével tegyünk tetszőleges helyre a 18 féle színben kapható Semilac Sharm Effect-ből és várjuk meg, amíg a minta elterül létrehozva egy dekoratív hatást, ha készen vagyunk rakjuk UV/LED lámpa alá - a Semilac Top-ot a kész mintára kenjük és kikeményítjük lámpa alatt.
A klasszikus Semilac Top alkalmazásakor fixálásra van szükség, ezt a lépést kihagyhatjuk, ha a Top No Wipe terméket használjuk.

Semilac Sharm Effect - lépésről lépésre Semilac Sharm Base Clear használatával:


Amennyiben a Sharm Effect használatakor nem fehér hanem színes hátteret szeretnénk, akkor alkalmazzuk a Semilac Sharm Base Clear-t.
- készítsük elő a körmöket a szokásos módon - alkalmazzuk a Semilac Base-t majd tegyük UV/LED lámpa alá (a kikeményedési idő függ a lámpa erejétől);
- kenjünk fel egy vékony réteget a Semilac UV Hybrid színes lakkjai közül és keményítsük a lámpa alatt. A háttérszín megerősítése érdekében a lépést megismételhetjük.
- kenjünk fel egy réteget a speciális Semilac Sharm Base Clear alapból, de ne használjunk lámpát.
- a Semilac díszítő ecset segítségével tegyünk tetszőleges helyre a 18 féle színben kapható Semilac Sharm Effect-ből és várjuk meg, amíg a minta elterül létrehozva egy dekoratív hatást, ha készen vagyunk rakjuk UV/LED lámpa alá.
- a Semilac Top-ot a kész mintára kenjük és kikeményítjük lámpa alatt.

A klasszikus Semilac Top alkalmazásakor fixálásra van szükség, ezt a lépést kihagyhatjuk, ha a Top No Wipe terméket használjuk.

Sharm Effect Semilac - nem csak a szakemberek számára!

A Semilac a Sharm Effect kollekciójának segítségével fejlett díszítéseket hozhat létre, függetlenül attól, hogy professzionális vagy otthoni felhasználó.
A Sharm Effect technikádat fejlesztheted a youtube és vimeo csatornákon megtalálható videók segítségével.


Szeretne mindig értesülni új termékeinkről, akcióinkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Adatkezelési nyilatkozatot elfogadom
Feliratkozom a hírlevélre


Semilac Magyarország

Bergomax Kft.
Székhely: 3531 Miskolc, Vászonfehérítő utca 24. 1/3.
Nyilvántartó bíróság: Miskolci Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 05-09-028624
Adószám: 25483512-2-05
Ügyfélszolgálat: +3620/330-07-67
Email: info@semilac.hu

Tudnivalók:

Adatkezelési nyilatkozatot elfogadom

WWW.SEMILAC.HU - 2018 - MINDEN JOG FENNTARTVA! ADATKEZELÉS NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: NAIH-***/2018
KJzbzdKzg6MuUNwq49tpNdtpt6KyMXFTz4q9JyMR