Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mi az Uv Hybrid?

Semilac Magyarország
2021. 04. 15. 23:23:00
Mi az Uv Hybrid?
A Semilac UV Hybrid gél lakkokat a legmagasabb minőség jellemzi. Kiválasztásával biztos lehet abban, hogy olyan termékre talált, amelyről álmodott.

A Semilac® UV Hybrid választéka egyedülálló módon kombinálja az UV zselék és a hagyományos körömlakkok legjobb tulajdonságait. Ez az innovatív gél lakk különbözik a piacon jelenleg elérhető más márkáktól a különleges gyártás-technológiájának, gondosan választott pigmentációjának és széles színválasztékának köszönhetően. Az UV Hybrid egyet jelent a minőséggel és tartóssággal. Minden egyes általunk gyártott lakkot a világ ihletett: a mély völgyek fölött keringő dél - amerikai kondorkeselyűktől egészen az észak-kanadai mély erdőkig. Dél-Afrika napos dombjaitól a Manchu Dinasztia palotáinak kertjéig. Földrajzi inspirációnk és vendégeink véleménye vezet minket a színek világának egyre mélyebb felfedezéséhez.

A palettánk lehetővé teszi, hogy megtalálja a színt, melyre pillanatnyilag szüksége van. A speciálisan kiválasztott és előkészített pigmentek a SEMILAC® hybrid termékeiben első osztályú minőséget biztosítanak.

Tartalomhoz tartozó címkék: semilac
Az oldal tetejére