Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.589 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.617 Ft
Várható szállítás: 2024. június 27.
gyors házhoz szállítás
többféle fizetési mód
professzionális termék

815 Semilac Extend 5in1 - Delicate Mocca 7ml

3.589 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Semilac 5in1 Delicate Mocca 815 - egy fehérített bézs szín, egy ici-pici barna és szürke hozzáadásával a tökéletes szín elérése miatt. Egy új, innovatív termék, amely az alap, szín és fedő mellett lehetővé teszi a köröm felépítését és meghosszabbítását - akár 1 cm-rel is. Ennek a forradalmian új terméknek köszönhetően megjavíthatja a törött vagy törékeny körmöket. Semilac Extend 5in1 Delicate Mocca fehérített bézs színe létrehoz egy klasszikus manikűrt üzleti stílusban. Szintén kiváló háttér lehet a Semilac többi színének. Ez egy igazi újdonság, melynek köszönhetően a körömépítés még gyorsabb és gazdaságosabb!

Miért vásárol sok terméket, ha elég egyet? 

 

Csatlakozzon a legjobbakhoz és érezze a különbséget!

 

 

HASZNÁLAT

A Semilac Extin 5in1 alkalmazása egyszerű és kényelmes - nem jelent problémát a kezdők , az otthoni felhasználók és a szakemberek számára sem.

A termék kissé vékonyabb konzisztenciájú, mint a klasszikus Semilac Extend Base alap. Javasoljuk, hogy a Semilac Extend 5in1 több vékony rétegben vigyük fel.

KEMÉNYEDÉSI IDŐ

UV LED lámpa 6 W - 3 x 45 mp. 
UV LED lámpa 3 W - 3 x 60 mp. 
UV LED lámpa 9 W - 2 x 60 mp 
UV LED lámpa 24 W - 2 x 60 mp. 
UV LED lámpa 36 W - 2 x 30 mp. 
UV lámpa 36 W - 120 mp.

 

 

 

Az elérni kívánt hatástól függően az alkalmazás a következőképpen néz ki:

Amikor a Semilac 5in1 terméket használja:

  1. Készítsük elő a körmöt és zsírtalanítsuk a Semilac Nail Cleaner használatával.
  2. A Semilac Extend 5in1-ből egy réteget közvetlenül a lemezre vigyen fel a választott színben. A felvitt réteg vastagsága attól függ, hogy milyen hatást kívánunk elérni - annak érdekében, hogy felépítsük, nagyobb mennyiségű terméket fektessünk rétegekre, és minden alkalommal keményítsük a lámpa alatt. A termék viszonylag nagy pigmentációjának köszönhetően a rétegek nem lehetnek túl vastagok, és a keményedési idő kb. Kétszer akkora.
  3. A terméket Semilac lámpában keményítik.
  4. Végül a Semilac Nail Cleaner zsírtalanítja a diszperziós réteget. A divatos üzleti színű stílus készen áll!

 

Amikor a Semilac Extin 5in1-et használja alapul - például a francia stílusban:

  1. Készítsük elő a körömöt és zsírtalanítsuk a Semilac Nail Cleaner-el.
  2. A Semilac Extend 5in1 első rétegét közvetlenül a lemezre vigye fel a kívánt színváltozatban. A réteg vastagsága attól függ, hogy milyen hatást kívánunk elérni - annak érdekében, hogy felépítsük vagy kiterjesszük a szögeket a sablonon, nagyobb mennyiségű terméket fektessünk rétegekre, és minden alkalommal keményítsük a lámpa alatt. A termék viszonylag nagy pigmentációjának köszönhetően a rétegek nem lehetnek túl vastagok, és a keményedési idő kb. Kétszer akkora.
  3. A terméket Semilac lámpában keményítik.
  4. A Semilac Extend 5in1 színű Semilac hibrid lakkra vagy edzett termékre alkalmazzon.
  5. A stilizálást bármelyik Semilac TOP fedővel kell befejezni, és a lámpában keményedni kell.
  6. Végül a Semilac Nail Cleaner zsírtalanítja a diszperziós réteget. A stílus készen áll!

A termék kissé vékonyabb konzisztenciájú, mint a klasszikus Semilac Extend Base. Javasoljuk, hogy a Semilac Extend 5in1 rétegét közvetlenül az alkalmazás után javítsuk meg.

 

5in1 hibrid lakk egy üzleti stílusban

Ez a termék a Semilac egy olyan innovációja, mely lehetővé teszi, hogy professzionális hibrid manikűröket még gyorsabban és olcsóbban készítsen. Emellett biztosak vagyunk benne, hogy a klasszikus ajánlatok rajongói mellett az üzleti stílust kedvelők is abszolút beleszeretnek egyedi színébe mert nőies és nagyon elegáns!

 

Beige 5in1 hibrid körömlakk - jobb megismerni!

Semilac 5in1 Delicate Mocca 815 a mi módunk egy tökéletes manikűr létrehozásához üzleti stílusban, amit könnyebb és gyorsabb használni, mint gondolnád! Az 5in1 hibrid lakknak 5 egyedi tulajdonsága van egy elegáns palackban. Az egyik egy női és univerzális szín, amely sok klasszikus manikűr stílust eredményez.

Bézs színű 5in1 -egy klasszikus szín innovációval fűszerezve!

A bézs színű hibrid lakk a klasszikus színek és az innovatív megoldások összecsapása. Ez az egyedülálló hibrid az öt legkívánatosabb tulajdonságot tartalmazza, és lehetővé teszi professzionális hibrid manikűr készítését gyorsan és olcsó módon. Semilac 5in1 Delicate Mocca egy alap, szín és fedő, valamint a köröm felépítésének és kiterjesztésének lehetősége - akár 1 cm-ig.

A bézs színű hibrid festék 5in1 egy nyugodt szín, amely ideális formában megtalálja az utat formálisabb körülmények között. Nagyszerű megoldás lesz az irodában vagy egy esküvőn! 

 

A Semilac 5in1 két női és univerzális színben kapható. Az egyikük finom bézs, ami szereti a többi színt az ajánlatunkból! Kombinálhatja például egy romantikus piros, frissítő narancssárga vagy klasszikus fekete színnel - minden kombinációban jól fog mutatni!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére